duminică, 28 februarie 2010

O oaie.

Acum cateva zile am fost impreuna sa vedem stand-up comedy. Nu o sa mentionez nenumaratele glume la care am ras de am cazut pe jos dar ceva ne-a ramas noua intiparit in creieras. Tipul, al carui nume l-am uitat, ca nu prea avem noi memoria buna ne-a dezvaluit ceva interesant. Agricultura a trecut la nivelul urmator!

Pana acum cand spuneam agricultura te gandeai automat la tarani si campuri. Ei bine, aflati ca acum nu mai trebuie sa va obositi voi. Pentru ca s-a inventat FARMVILLE. Nu siti ce e aia? wow, da in urma sunteti! acum ferma s-a mutat pe calculatorul vostru. Acum puteti avea oi pe facebook. Acum puteti planta ciuperci si porumb fara sa va miscati din scaun. Nu-i asa ca e minunat? Wow, ar trebui sa scriem texte pentru reclame nu?

Ganditi-va...cat de dobitoc tre sa fi sa joci asa ceva. Sa nu mai mentionam ca sunt milioane de accesari ale programului. Trebuie sa fi fie idiot, fie plictisit de moarte ca sa joci asa ceva, sa ai oi si sa culegi capsuni. Daca iti place asa de mult campu du-te frate la tara sau in spania, ca suntem siguri ca o sa va gaseasca ei ceva de lucru.

Semnat A&A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu