miercuri, 11 noiembrie 2009

Ma ploaie

Deci suntem uzi leoarca pentru ca nu ne-a venit geniala idee sa ne luam si noi o umbrela la noi, desi stiam ca o sa ploua in curand. Da deh, noua ne place ploaia deci nu prea ne-a deranjat atat de tare. Ne place sa mergem noi frumusel si sa alergam prin parc ca niste copii cu ADHD sau probleme psihice grave. Ne place cand vedem toti batraneii adunati sub prelate uitandu-se la noi ca si cum am fi extraterestri. In general ne place noua ploaia.

Astazi dupa ce am venit noi frumusel de la scoala ne-a apucat doru de plimbari prin parc asa ca ne-am inarmat noi in pantaloni scurti, tenesi, tricouri si hanorace si ne-am apucat sa alergam ca bezmetici prin cartier. De ce intrebati? Nici noi nu stim. Ne place noua sa alergam.

Dupa ce am obosit si ne-am incalzit complet, ne-am lasat si hanoracele acasa si am luat familiarul drum spre parcul Morarilor, ca nu aveam prea multi bani la noi si ne era lene sa asteptam tramvaiu. Bineinteles ca multa lume nu prea era in parc. Cine ar sta intr-un parc la ora 21, in noiembrie, cand toate canalele de stiri au anuntat ca in seara asta ploua. Bineinteles ca doi dobitoci ca noi. Si bineinteles ca ne-a prins si ploaia. Ne-am intors noi acasa? Neah. E prea misto sa te ploaie.

Cand am ajuns noi frumusel acasa pe la 11 si ceva ne-a intampinat mama cu privirea aia care te averitezeaza ca urmeaza o morala de jumatate de ora. Si bineintelesc ca mama nu ne-a dezamagit si chiar s-a intrecut pe ea insasi certandu-ne timp de 45 de minute si 53 secunde. Bineinteles ca noi n-am auzit nimic din ce-a spus ea, noi doar dadeam din cap si paream vinovati. Eh, a meritat totusi.

Se semneaza AnneB-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu